Liw Olausson

Lumene

 

 

Har ett samarbete med Lumene på Instagram idag. Så kul att få testa lite nya produkter, jag gillar att dagcremen har SPF 30 i sig, det gä det enkelt för mig. Serumet är jag också väldigt glad för, köra hela serien och första dagarna fick jag någon lite plita men nu har huden vant sig och det känns som om det är bra produkter. Dem är anpassade för kvinnor över 35 år, helst 40 år. Jag fyller ju 37 år om en vecka, så det passar ju 😉

Shit, 37 år?! Det kändes verkligen gammalt att skriva 37 år, snart 40 år, herregud. Vad hände?! Haha.

Jag har aldrig haft åldersnoja men jag fick nog en liten hint av det nu precis. Känner mig egentligen inte ung, men inte heller gammal. Kanske detta är medelåldern, haha 😉

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.