Liw Olausson

Årets påskägg

 

Den här påsken går i återbrukets tecken, inte vanligt hos oss, men plötsligt händer det 😉

 

Då vi var ”barnfria” igår och idag så hade jag tid att pyssla lite med gamla påskägg, jag målade dom med samma metod somjag målat vasen, dv smed väggfärg och spackel. Det fungerade bra och fastnade trots en glansig yta på äggen. Limmade på lite ögon och tänkte faktiskt knyta fast lite mer fluffiga fjädrar när äggen väl är fyllda med spännande innehåll. Tyckte att dom blev söta och personliga 🙂 Vilken dag är det egentligen äggjakt?

 

Fjädrarna är också sen tidigare år, dem håller sig fina och jag gillar dom! Köpte ett vanligt ris också, men det fick barnen gå loss på och det står i lekrummet. Passar bättre där 😉 Dessutom är vi allergiska, men utan vatten i vasen och inte i det rummet som vi är mest i, så fungerar det. Dessa kvistar är jag dock besviken på, fick inte se vilken färg blommorna blev, då den aldrig blommade, haha.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.