Min födelsedag! – Liw Olausson

Liw Olausson

Min födelsedag!

 

Grattis till mig på min dag 🙂

 

37 år gammal, jisses. Men hoppas på att bli minst det dubbla! För varje år som jag fyller år och blir ett år äldre så är jag tacksam. Ibland går livet alldeles för fort och ibland gå det långsamt. Allt är ju relativt, samtidigt som jag inte vill att allt ska gå så fort så vill jag också att det ska göra just det, så jag hinner uppleva allt. Känner ni igen er? När jag tittar på min snart 9-åring, så ser jag ju hur  snabbt tiden går, det dubbla på hans liv och han kanske redan har flyttat hemifrån, vem vet. Försöker se det som att jag är mitt i livet och leva därefter. Sen att dessa 37 år satt sina spår på utsidan är jag inte lika tacksam över, haha. Men det tillhör ju livet det också 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.