Blomus – Liw Olausson

Liw Olausson

Blomus

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens

 

Fick ju lite presenter när jag fyllde år, även i år 🙂

Hade önskat mig den här ljuslyktan och fick inte mindre än två stycken! Den är så himla fin i sin enkelhet, såg den för ett tag sedan men insåg att det var beställningsvara. Sen tänkte jag inte så mycket på det mer, men nu har jag som sagt två stycken! Tänker mig en ute på altanen i sommar, lite nya loungemöbler och parasoll, allt ska matchas efter lyktan, haha. Underdelen är alltså i sten/betong. Den är ganska stor och helt perfekt. Tusen tack!

Det här märket är nytt för mig och jag älskar det! Vill ha allt 🙂

Ni hittar ljuslyktor HÄR.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
finalyan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.