Liw Olausson

Vågar knappt skrivet det…

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

 

 

Hittade en så fin och somrig topp på Lindex idag när jag hade typ en kvart över att strosa i stan. GUD vad längesen jag gick i stan, eller bara gick i butiker,,, helt annat att titta på kläder i butik och prova. Hade nog inte köpt toppen om jag inte testat den innan, eller ens tittat på den.

 

Sen var jag faktiskt hos frisören, ni kommer hänga mig haha. (efter detta inlägget) .. jag har beställt hårförlängning! Eller nej, förtjockning… men INTE den vanliga. Jag ska prova Hairtalk, har läst och hört så mycket om det och den här frisören känns väldigt seriös och använder bara Eco-produkter, ska ha så lite som möjligt i håret och det är för att fylla ut. För att skona håret och mitt mående 😉 Klarar inte av att inte ha någon frisyr alltså! 😉 Ska dock fokusera på det här nu och försöka låta bli att slinga nu. Ett tag iallafall…

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.