Liw Olausson

Fantastiska 3:an

Fantastiska Aaron!

Den enda av kidsen som vill bli fotad, han vill bli fotad hela tiden och titta på bilderna. Jag tror att det är typiskt på hans ålder, minns att det varit perioder av detta med de andra två också.

Alla barn är fantastiska men just nu är Aaron väldigt fantastisk. Eller så är det så att jag upplever honom så då jag är mer avslappnad i min roll som mamma. Han hänger ju mest med och vi pushar inte honom på något sätt, inte för att vi gjort det med de andra men man hade ju mer tid att ”hålla handen” genom allt och dessutom hade Colin inga större syskon att se efter och härma. För det är ju det han gör, han gör som sina syskon. Hans bästa lärare 🙂 På gott och ont!

Hans tal är väldigt bra och det är absolut inga problem med det, svåra och långa meningar. Han minns allas namn som vi träffar och förstår vilka alla personer är och bor. Berättar historier och har en livlig fantasi! Han är dessutom väldigt kärleksfull och när jag var sjuk efter vaccinet så frågade hans mig när jag kom ner från sovrummet, ”Bättre nu, mamma?” Han ger pussar hela tiden och pussar handen man håller honom men, kramas med massor av kärlek och älskar att mysa.

 

Sen är han VÄLDIGT busig också, busigast av alla… vi hade bara han med oss på Mio häromdagen, och det var full kaos, haha. Folk undrar nog vad vi är för föräldrar som skaffat en liten på senaste dar och inte kan hålla koll 😉  Han satte så hög fart på en snurrstol att vi trodde att han skulle flyga iväg haha. Sen försvann han…. så fort man sätter ner honom, då sticker han haha. Idag hade han en ny bula i pannan, Det är liksom standard. Han är verkligen full av liv! <3

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.