Liw Olausson

Hair Talk

 

Så här blev håret!
En lättare förtjockning och liiite längre än mitt eget- Lite växtmån för att kunna återanvända håret fler gånger. Har 2 paket Hairtalk i håret och det känns knappt måste jag säga. Får väl återkomma sen efter tvätt och egen styling, hur det känns då. Just nu känns det bra 🙂 Jag skulle inte göra någon större förändring, bara göra lite mer frisyr av mitt hår och låta det växa ut tillsammans med detta håret. Håller tummarna att det kan hjälpa mig på traven 🙂

 

Det ska sätta som med jämna mellanrum, ca 6-8 veckor.

Men det går väldigt snabbt att sätta i, så gissar på att omsättningen går lika fort.

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.