Toppat Dahliorna – Liw Olausson

Liw Olausson

Toppat Dahliorna

 

Hej och godkväll!

 

Har ni haft en bra helg? Igår var det lite vin och tjejsnack, det var verkligen inte igår… så himla mysigt och energigivande att få komma bort lite och umgås. Idag vaknade vi dock upp till en febrig Aaron så all tid har gått till att ta hand om honom. Det var ju dessutom snöfall idag, så det var liksom inte så mycket man missade ändå.

 

Jag har i alla fall toppat mina dahlior, 3 av 4 har vaknat på riktigt nu, och dem växer fort. Säkert för att det är så varmt här inne, men hellre det än inte alls. Såg att det ska bli bättre väder till nästa helg och då får vi väl ändå hoppas på att våren är här för stanna. Tror att jag måste få tag i stora krukor att plantera mina knölar i, för jag tvivlar på att vi hinner få färdigt vårt tilltänkt bygge i trädgården innan det är dags att plantera ut dom.  På sista bilden så ser ni hur mycket jag toppade mina, ingen aning om det är rätt, men jag följer Yayas råd 😉 Kan nog inte bli så mycket fel egentligen. 🙂 Man toppar får att få fler grenar och blommor förstår jag det som.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.