Liw Olausson

COVID-19

 

Ja, det blir nog många koppar kaffe och en hel del surfande i mobilen de närmaste 7 dagarna.

Viruset har hittat hem till oss. Att vi ändå klarat oss så pass länge är ju bra, men nu är Marcus smittad och testad positiv. Jag är ju vaccinerad så jag hoppas verkligen att jag kommer undan, Två sängliggandes föräldrar fungerar inte. Marcus har varit rätt dålig i några dagar men det verkar vända nu, hoppas verkligen att det inte blir värre än såhär för honom. Aaron hade ju feber i söndags så jag antar att han också har haft det, vi andra är än så länge symptomfria men ska också testas om några dagar.

 

Vi väntar ju flera dagar med fint väder och 15 grader så det ska nog gå bra, tur att vi har trädgård. Kanske vi kan få till lite trädgårdsarbete med det som finns i förrådet 😉 Gödsla gräsmatta och sånt kan ju behövas…

 

Väst / blus / byxor

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.