Liw Olausson

Sovrum med ny sängkappa

Gokväll på er!
Karantänen fortsätter och alla verkar ha förstått det, ordentlig sovmorgon på alla barnen… så jag fick egentid imorse framför nyhetsmorgon. Man får ju passa på att njuta av dessa dagar ändå. Marcus mår bättre idag och imorgon ska vi andra lämna prov. Kidsen är i n t e så pepp, precis. Jag lämnar mitt på lasarettet.

Innan allt nämnde så hämtade jag en sängkappa som mamma sytt till oss, jag nålade fast gardiner på ett lakan till henne och så fixade hon det. Helt perfekt och mycket billigare än en hel ny säng, för jag hittar verkligen inte sängkappa i det måttet vi behöver och i den design jag vill ha. Nu är jag mer än nöjd!  Gaveln är inte sydd, bara nålad på baksidan, men det håller hur bra som helst.  Egentligen är ju sängen svart, eller mörkgrå. Den tog så mycket av rummet, eftersom den är 210 cm bred och mörk. Nu känns det som ett helt nytt sovrum. Så härligt!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.