Karantän dag 5 – Liw Olausson

Liw Olausson

Karantän dag 5

Nu mår Marcus bra! Så himla skönt att det verkar ha varit en mildare variant för honom, man vet ju aldrig. Jag och kidsen lämnade prov idag, så får hoppas på negativa svar på oss så vi kan återgå till normalt liv igen. Dock har det varit skönt att vara hemma utan att några måsten. Får man tycka det? Verkligen kunnat stressa ner ordentligt, har varit rejält upp i varv senaste tiden och stressnivån har varit hög. Inte känns mig utvilad och haft tusen grejer i huvudet. Så det här kom lägligt på något sätt. Tycker också att jag ser lite piggare ut i ansiktet, har knappt känt igen mig själv efter vaccinationen när jag tappade i vikt lite för snabbt. Jag har inga kinder kvar ju. Men har fått träna lite här hemma i lugn och ro, s o v i t, tagit det lugnt och haft tid för mig själv och min hud. Börjar kännas bättre! Dock har jag fortfarande svårt för att acceptera att jag börjar se ut som min ålder, har alltid sett yngre ut, men nu kommer åren ifatt mig. Kanske inte så konstigt, men jobbar på att acceptera det.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.