Liw Olausson

Blus och provsvar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

 

Okej, Marcus tyckte inte jag såg så pepp ut som jag är på förra bilden haha. Kan kanske hålla med, så kompenserar det med dessa soliga och glada bilder istället. Alltså, vädret idag… wow! Det vara bara fram med solkrämen och allt som kunde underhålla barnen på tomten idag. Som tur är har vi fina grannar som låter dom hoppa i deras studsmatta för annars blir det bråk direkt, alla 3 ska göra samma sak samtidigt, klart.

 

Vi fick våra provsvar idag, på resten av familjen. Jag och Colin var negativa men Elise, hon var positiv. Hon har inte ett enda symptom. Gissar faktiskt på att hon är den som tagit det med hem från skolan. Huvudsaken är att vi alla mår bra nu, men det blir en vända till i karantän för mig. Säkert nya test också om 5 dagar.

 

Fin blus va? Det var den jag visade förra veckan, HÄR hittar ni den.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.