Vinterförvarade – Liw Olausson

Liw Olausson

Vinterförvarade

 

Wow, har ni njutit idag!?

21 grader visade det i bilen när jag körde, jag hämtade nämligen mina växter som varit vinterförvarande hos svärmor. Utomhus såklart, men dom är också smittade, av oss.. så det är som samma hushåll egentligen. I alla fall så hade jag nästan glömt bort mina växter och blev så glad när jag såg att olivträden har mått superbra över vinter, kolla så fin! Har två stycken, men det andra är på baksidan, har tre eucalyptus också, dom hade torkat en del så klippte dom lite och vattnade. Hoppas att dom återhämtar sig. Dem är ju så underbara!

 

Mina tulpaner verkar vara på god väg nu också, ser fram emot att det ska blomma snart här i krukor och rabatter.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.