Liw Olausson

Covid-läget

 

Åh, denna lille ligist! 😉 Han e sååå busig och speciellt nu när han blir understimulerad efter alla dessa dagar hemma. Försöker ta en runda med balanscykeln som han har lärt sig att hantera, på förmiddagen när de stora syskonen med slappar. Men han springer gärna iväg mot förskolan och skolan. Idag hällde han ut en flaska rengöringsmedel på trappan på framsidan, som precis var rengjord, åhhhh… skummade på hela uppfarten sen när jag spolade rent. Han e så snabb och kommer på såna hyss jag inte ens trodde han skulle komma att tänka på. Inga har i n. t e varit en bra dag, vi alla har tröttnat rejält på att vara hemma och inte träffa annat folk. Att det är superväder går det härligt att vara ute men det lockar ju sååå mycket att gå över till grannarna eller kalla på någon man känner som går förbi.

 

Marcus har varit sämre ett par dagar igen och min energi har varit i botten då jag samtidigt blir orolig för honom och alla tre barnen som pickar på min uppmärksamhet. Jag vill bara ligga på soffan, käka godis och kolla på Netflix. Aaron somnade dessutom i 20 minuter på dagen vilket jag ångrade nu ikväll när jag nattningen tog en timme…. precis va jag behövde 😉

 

Hoppas att vi har bättre energi imorgon, tänkt ta en liten picknick i någon park under skoltid, så minskar risken att vi träffar på andra men vi får lite miljöombyte. Jag är egentligen inte i karantän undan vabbar nu istället enligt smittskydd då jag är vaccinerad, men är såklart ändå försiktig. Men kan köpa mat när det behövs nu utan hjälp.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.