Liw Olausson

Sommarklänning

 

Det haglade som bara den precis. Igår var det 20 grader varm och klänningsväder! Aprilväder, verkligen.

Klänningen älskar jag. Så luftig, feminin, smickrande och det allra viktigaste för mig, sval men ändå täckade mot solen. Ingår en underklänning också så man känner sig lite mer klädd under. Passar lika bra till vardags som till lite festligare kvällar.

 

Den kommer fån Ajlajk och ni hittar den HÄR, finns i fler färger som ni kan se.

 

Idag testade vi Colin, för smittspårning efter Elise´s provsvar, hoppas verkligen att han inte är smittad. Isåfall är alla kidsen ur karantän på fredag! Woho! Verkligen sista energin på alla just nu, idag har vi dessutom knappt varit ute pga storm. Beställde lite pyssel från Babyland som dom råkade hitta och pysslade igenom allt redan idag, haha. Jaja…

 

Har kunnat rensa och fixa lite bland kläder och förråd, haft tid att lägga ut annonsen och sålt lite också, så himla skönt men det verkar aldrig ta slut, alltid så mycket kläder och grejer som är för litet eller inte används.

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.