Liw Olausson

Karantän över!

 

Woho!

Äntligen är hela familjen ut karantän, nästan 2 veckor, eller 1,5 vecka i alla fall, blev det. 5 coronatest och en jäkla massa mutor haha. Men vi klarade detta också. Hur mycket jag än älskar mina barn så är det egentid jag vill ha nu. Det har varit någon som behövs mig konstant dessa dagar, och så är det ju att vara mamma.. men man får faktiskt tycka att det blir för mycket ibland 😉 Ska bli skönt med rutiner, jobb och träning igen! Så man känner att semestern lockar igen, men det är ju något helt annat. Då får man ju röra sig lite friare än vad vi har gjort nu.

Dessa bilder tog en av de varma och sköna dagarna, blev så fina <3

Bara Marcus som fattas på bilden, men någon måste ju hålla i kameran..

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.