På senaste… – Liw Olausson

Liw Olausson

På senaste…

 

GÄÄSP… trötta familjen här…

 

  • Fick upp den efterlängtade takkronan och insett att vi måste skaffa dimmer, men lampan är verkligen SÅ fin. Har verkligen suktat efter den länge och äntligen har vi den.
  • Har ni sett dokumentären ”Sanningen om hudvård” på SVT? SÅ grundlurade vi är haha, om ni inte sett den så visar deras tester att anti-age produkter inte hjäper och att billigare, feta krämer är det enda som fungerar på ålderstecken. Alltså fukt, inga aktiva ingredienser. Döden för oss bloggare haha, just hudvård är sånt som säjer in bra och många samarbets-förfrågningar gäller ofta om just hudvård. Nu har jag väl bränt dom broarna 😉 Men fatta vilja pengar vi kommer att spara….. apropå ålderstecken så har jag bokat ett ingrepp i nästa vecka som jag har funderat på ett tag. Lite nervös men också peppad på att testa och se resultat. Delar såklart med mig av det sen.
  • Har planterat om mina Dahlior i större krukor och flyttat ut dom på morgonen och in över natten. Men inatt ska dom få sova utomhus, SÅ nervös över om dom kommer att klara sig,…. haha..
  • Är supernöjd över mina hairtalk-slingor, har haft dom i 3 veckor nu och märker att den växer på bra i mitt eget hår. Hade mycket klåda i hårbotten förut men det slutade när jag satte i dessa, superkonsigt, men det kanske tynger ner det lite eller rör jag mindre i håret. Hade ju ett schampo som skulle hjälpa men tyckte knappt att det gjorde det faktiskt, det blev bra när schampot var slut 😉
  • Fixade i vår trädgård i helgen och måste ha dragit en sena i min överarm/axel, klarar av att arbeta men att lyfta kaffekoppen gör ont, haha. Så knasigt, men det börjar bli bättre nu. Åldern alltså…

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.