Det blev nästan som jag tänkte. – Liw Olausson

Liw Olausson

Det blev nästan som jag tänkte.

 

Bjuder på en bild tagen i stunden idag, med mobilen.

Korgen med tulpaner blev precis som jag hade tänkt, har dock glömt vad jag satte i den andra, borde vara tulpaner där också men den är lite segare i blomning, tänkte att dom skulle vara fulla av blommor samtidigt. Jaja, det blir inte alltid som man tänkt sig, nästan i alla fall! Men så himla fint när man fyller korgen me lökar såhär, så det ploppar upp en hel bukett som trängs i krogen. Supernöjd, över den som blommar 😉

 

Äntligen fredag idag, trött vecka för oss som sagt. Men så himla skönt med rutiner igen, alla mår mycket bättre och man ser fram emot ledighet och helg på ett annat sätt. Ser fram emot en seg morgon imorgon med kaffekopp i handen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.