30% på tandblekning – Liw Olausson

Liw Olausson

30% på tandblekning

Obetald reklam!

 

Som ni allra flesta av er vet så jobbar jag som tandhygienist och jag idag tänkte jag tipsa er som att vi har kampanj på tandblekning, i hela Sverige. Jag jobbar på Smile och vi har kliniker från norr till söder, kampanjen gäller alltså på alla kliniker… Men om ni vill hänga med MIG så bokar ni in era via hemsidan, väljer Helsingborg och såklart mig då, eller mina kollegor 🙂

 

Som ni vet så är det endast via tandvården som den procentsatsen som ger resultat, får säljas. För att få ett hållbart resultat är det också det här tillvägagångssättet som gäller. Jag passade på att fräscha upp min färg i överkäken igår, det var nog 2 år sedan sist.  Kör en natt till tror jag.

Blekskenorna som ni får med blekning går att återanvända länge, min skena är nog 10 år gammal. Jag gillar inte det kritvita så det är bara att avsluta blekningen när man är nöjd.

HÄR kan ni boka er blekning,

Just nu 2447 kr

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.