Liw Olausson

Injektionsbehandling Helsingborg

Små. ingrepp som ändrar uttrycket.

Jag har stört mig på något när jag tagit bilder på mig själv men inte kunnat sätta fingret på vad det är som är förändrat. Jag tycker att jag har sett trött och livlös ut i ansiktet på senaste, trots att jag är pigg och utsövd.

Jag har ju gjort Botox tidigare och det blev lite bättre då men den släppte väldigt snabbt.

Idag gjorde jag två ingrepp, hos Shiba, hon arbetar också, förutom med injektionsbehandlingar, som leg. tandhygienist precis som mig. Det kändes väldigt tryggt då jag har tittat på hennes före och efter bilder som en stalker ett bra tag nu, haha.

Jag bokade faktiskt in mig på en fillersbehandling under ögat, för att fylla ut håligheten där, jag tänkte att det var de mörka ringarna under ögonen som ställde till det. Men idag kom tillsammans fram till att vi istället lägger Botox kring ögonen för att trolla bort rynkorna där och strama upp lite runt ögat och 0,5 ml fillers i kinderna. För ett piggare utseende! Jag har inte mycket fett i mitt ansikte så vi inte alls mycket, bara för att få lite lyft. Jag tycker faktiskt att det gav mer än jag trodde. Marginella förändringar för ögat men jag upplever mitt ansikte piggare redan nu. Fillers ses direkt men Botox tar ett par veckor innan den verkar.  Kan varm rekommendera att gå till Shiba, hon vet vad hon gör!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.