Liw Olausson

Takkrona + extra rabatt!

 

Behöver jag ska att jag är SÅ NÖJD över vår nya lampa?!  Älskar den! Känner bara nu att vi behöver ett större bord som matchar maffigheten. Den finns ju i mindre storlek men tänker ha den länge och vi kommer ju på sikt att flytta till större.

Jag och Marcus är dock oense om bordet, jag vill ha ett stort vitt med rundade kanter och Marcus vill ha ett mörkt bord. Brukar sällan bli såhär men vi får se var vi slutar helt enkelt 😉 Vad tycker ni?

Den har hela 50 lampor, Väntar på elektriker och ska installera dimmer till den, men den lyser inte strålkastare trots 50 lampor, det blir ett behagligt ljus. Som sagt, älskar den. Den syns ju i många hem och denna lampa är en variant på Flos som man kan köpa på kampanj just nu hos Ljusmästaren.

 

 

Update! Fick en kod till er som ger 15% rabatt! ”LIW15” 

På denna blir det ju över 1000 kr rabatt! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.