Liw Olausson

Lite söndag

 

Standard – leggings, kappa och sneakers 🙂

 

 

Underbar söndag som vi gjort allt och ingenting på, jag har nest hängt med Elise, vi fotade samarbete, hon gjorde TikiTok-videos i skogen och sen behövde vi åka och köpa lite nya kläder, speciellt byxor som går sönder direkt på denna fröken. Hon vägrar jeans just nu totalt så jag försöker hitta lite kraftigare leggings, men det är inte lätt med denna tjej. Jag hade planer på nästan en hela ny garderob men vi kom hem med två par byxor och en hoodle… får beställa hem och prova hemma istället ändå.

 

Elise frågade om vi hade visat Frasse, som vår hamster heter, för er. Men det tror jag inte, här är han i alla fall, Frasse, vår tjocka hamster, haha. Han har växt SÅ mycket sen vi köpte honom så vi får nog rasta honom lite mer nu utanför buren, nu när vi lärt känna honom. Elise är nog den som är mest med honom, från att vara livrädd för honom så är hon helt bekväm nu. Så fint <3

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Måste slå ett slag för Ossoami leggings som vi har till vår tjej. Med förstärkning framtill på knäna. Vi har även Cara modellen på jeansen från samma märke, både till sonen och dottern. SÅ grymma!