Liw Olausson

Oneswhodo

När jag var liten så hade alla ikea-konst på väggarna, jag med såklart. Jag till och med suktade efter en tulpantavla på IKEA när jag flyttade hemifrån från 599 kr, för alla hade den… hur många har inte eller har haft den där New York tavlan i svart vitt med röd detalj? Klassiker! 😉

Men nu är det annorlunda, tack och lov.

Att ha unika designs och gärna något som visar vem du är, är något som är i tiden. Det roliga är att det går att få tag på så himla lätt nu för tiden, genom nätet. Man får i vilken storlek man önskar och utbudet förändras efter vad som är i tiden.

Oneswhodo som är grundat i min stad, Helsingborg vill jag gärna tipsa om idag! 😉

Det är exklusiva designs, som dom själva skapat, som ger dig den där boosten man önskar på arbetet eller kanske även hemma på kontoret eller var som helst egentligen. Se bara på topplistan här, panel är ju väldigt i tiden 😉

Min favorit, är denna. Kanske på färgvalet då den passar bäst hemma hos mig, men även budskapet som jag fastande för.

Man kan ju välja att få det på canvas eller poster, inramad. Perfekt när det kommer färdigt!

Jag har faktiskt ett litet lager av olika tavlor och posters, som jag byter ut med då och då, eller jag tänker att jag ska göra det, jag fyller mest på, haha. Men ibland går ju ut och hittar något som jag känner för att ha på väggen just då. Ibland vill jag ha massor och ibland val lag nästan ha det helt avskalat med en enda enkel tavla. Beror lite på motivet.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.