Liw Olausson

Nya ytterkläder

Annons / Reklam för Jollyroom

 

 

Ny säsong och nya ytterkläder här hemma.

Aaron är den som har högst krav på ytterkläder eftersom han är ute i princip hela dagen, i alla väder. Vi har uppdaterat med regnkläder till Aaron, både med vantar och sydväst, som jag främst var ute efter, vantarna ingick. Och stövlar, fötterna växer väldigt fort på alla kidsen just nu. Elise fick ett regnställ som är i underbart mönster med blommor och rosa byxor. Säkert sista året jag får henne i gulliga kläder 😉 Valde stövlar med kortare skaft till henne, lättare att röra sig i dessa när man är lite större. Aaron behöver längre då han hoppar i vattenpölar såklart 😉

 

Båda har bästa plagget som vi har återkommande i alla år i garderoben hos oss alla, puffjackor! Tar knappt plats, värmer lagom och är snygga. Aaron är så himla cool i sin, blev så stor kille plötsligt. Här kommer länkar till alla produkter!

Rosa puffjacka

puffjacka

sydväst och regnvantar

stövlar med kort skaft

regnställ

stövlar

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. finalyan

      Dem är något små. Aaron har 104 och Elise 122 som är storlekar som de precis börjat använda 🙂