Liw Olausson

Pergoladrömmar

Bilder från Styleroom

 

Gokväll! 🙂

 

Har fått ett fantastisk idé om att bygga en pergola på vår altan. Att jag inte tänkt på det tidigare, har jobbat på att sälja in det till Marcus och det tog lite tid haha. Men tänk så mysigt att stå och grilla vid den här pergolan? DÄR fick jag honom.

Ungefär halva utbyggda delen ska vara pergola och på den ska det klättra Humle tänkte jag, först tänkte jag på vinranka men det finns ingen ,möjlighet att den ska överleva här i vår trädgård. Hört mycket bra om Humle, det växer snabbt och blir lummig och fin. Lite ljusslingor och en hängstol för mysigheten.

 

Visst låter det bra?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa

    Mysigt med pergola. Vi har med en i en del av trädgården, dock skulle jag avråda från humle, den blir väldigt klibbig ( min man envisades med att sätta en men den är borta nu:)) blåregn eller klätterhortensia kan jag varmt tipsa om ♥️♥️