Liw Olausson

UV-kläder

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för H&M

Baddräkt / ribbat set / uv-tröja / 3-dels set

 

När Colin var liten fanns det inte så stort utbud på uv-kläder, det fanns knappt hos de stora kedjorna och fanns det så var det inte mycket att välja på. Fick ofta beställa från speciella sidor för att hitta passande.

Men nu, nu ser det helt annorlunda ut och jag är SÅ glad för det. Blev nästan ifrågasatt när vi skyddade Colin och Elise förut, att det är klart att dom ska ha lite sol, trän upp huden etc. Nonsens. Nu blir jag glad över att se fler barn som skyddas mot solens starka strålar. Större efterfrågan ger ju större utbud och jag jag gillar att det kommer i olika former och passar olika åldrar. Som det där 3-dels setet, Elise vill såklart ha bikini precis som sina kompisar och när det kommer en träna till så är det lättare att få henne att ha tröjan de starka timmarna och på eftermiddagen framåt kvällen kunna ha toppen.

Samma med Colin, det kommer coolare tröjor med sportiga tryck, Önskar att de stora träningsmärkena skulle släppa såna här tröjor snart. Har inte sett det i alla fall?

Har beställt de tre första plaggen på bilden till kidsen, tröjan till Colin måste ju vara fel prismärkt?! Sjukt billigt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.