Liw Olausson

Carl-Johan lampa

 

Äntligen är min fina Carl-Johan på plats! Var lite orolig för att den skulla vara för stor, men det blev ju helt perfekt! Värt att vänta på. Monstereran är snarare ett större problem 😉

Lampan lyser så perfekt mysigt sken, blev ”pricken över i:et” här i hörnan tycker jag. Jag vet inte hur många ljuskällor man ska ha per rum men det är ju en del, tycker dock att vi har lite väl många nu men alla har ju olika funktioner.

 

Googlade lite snabbt, 5-10 ljuskällor på rum.. så jag är inte överdriven 😉 

 

Beställde den på Trendrum som hade bra pris, och den finns ju såklart i både svart guld också. Finns även en mindre, men jag har den stora Carl-Johan. 50 cm.

 

Har varit lite ”off” senaste dagarna här, vabbat Aaron flera dagar då han fick feber och jag blev så himla orolig över att det skulle vara något efter Covid-19, som barn kan drabbas av, hyperinflammation som kommer 4-6 veckor efter infektionen. Men verkar ”bara” vara halsinfektion med feber, idag mådde han mycket bättre. Man blir helt slut av oron och att bli väckt flera ggr på natten och vakna tidigt, vilket han gör av hostan. Längesen han var så här sjuk faktiskt.

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.