Liw Olausson

Överraskad med spa!

nlägget innehåller reklam genom annonslänkar för H&M

 

Åh ,Marcus har överraskat mig med en spa-helg om ett par veckor. Fick det på morsdag av honom, även om jag inte är hans mamma… haha, men mamma till hans barn <3. SÅ efterlängtat, egentid med min man, bara lugn och ro, äta på restaurang (bara det! ) och dricka bubbel i jazucci. SÅ himla härligt. Längtar verkligen.

 

Det här spa:et i Höör har vi aldrig besökt tidigare, spännande med något nytt.

 

Beställde mig en ny baddräkt på H&M för 99 kr, tyckte den verkade fin och priset kan man ju inte klaga på. Tog en enkel ribbad klänning också, har tokrensat i min garderob och jag hade massor som bara hängde där. Sånt jag inte trivs i längre men ändå är fina plagg, tog emot men har jag inte använt plagget på 2 år så kommer det nog inte ske heller. Så lite nytt är ju välkomet 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.