Liw Olausson

Pion

Pioner <3

Min buske har fina knoppar och jag väntar ivrigt på blomning. Har dessa köpta här inne som jag fick knipa ner, för dem slår aldrig ut ordentligt när jag har långa stjälkar.. Ohhh tänkt när man kan ta en ”tura” till Helsingör igen och fynda massor av snittblommor på torget, hoppas att det blir av snart. Det är verkligen ett sommartecken.

Idag har jag vabbat de stora, Aaron verkar ha smittat de båda. Testade Colin för Covid också men det var negativt, såg skönt att veta, även om jag inte trodde att han hade det. Som alltid när jag vabbar så drar jag igång rensning av något hörn, och tankeverksamheten är igång för förändringar… idag har mitt huvud snurrat kring trädgården. Ju längre tid det tar innan vi sätter igång att bygga desto fler idéer får jag. Nu är jag inne på en köksträdgård, eller ja… pallkragar med både blommor kryddor och annat gott!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.