Liw Olausson

Sommar-shopping

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för H&M och Lindex

 

Aaron är redo för midsommar i linne-kläder, försökte sälja på byxorna på Colin också men lyckades inte, ska prova igen 😉 Så himla fina ju och säkert sköna. En tunn skjorta som inte bara är fin men också perfekt skydd mot solen en varm dag. Mycket bra pris på båda plaggen också.

 

Byxor / Skjorta

 

 

Unnade mig en ny bikini inför vår spa-helg, Marcus ogillar leopard men jag älskar det haha.

Köpte den på Lindex

Hade beställt både bikini och baddräkt på H&M men hur många jag än provar där så sitter dom helt galet. Har för lång överkropp för baddräkter och har alltid haft. Riktigt obekvämt, trodde att jag skulle växt ifatt lite på bredden,, men nä. Måste ha storlek L för längden men det blir alldeles för stort ju. På Lindex har jag hittat massor av bikinis som passar på både överdel och underdel, förstår inte hur det kan vara så stor skillnad på modellerna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.