Liw Olausson

Friskförklarad & dagen i mobilen

 

En fullspäckad dag från mobilen!

Här har ni mig, en tjej som inte längre är en cancerpatient!

Trodde aldrig att den här dagen skulle komma, för 3 år sedan. Det känns helt overkligt. En fantastisk milstolpe som bara en som varit med om liknande kan förstå fullt ut. Jag kommer fortfarande vara patient på hudkliniken och komma årligen på kontroller, men jag är inte sjuk. Ja, konstigt att benämna det så. Den största risken för återfall är över nu, även om allt kan hända. Det kallas jag inte specifikt för längre, utan mest för att jag har en risk att utveckla hudtumörer.

Jag gick direkt från Hudkliniken till vaccination och visste inte alls vilket vaccin jag skulle välja fram tills jag satte mig i stolen. Det blev Pfizer, jag fick Astra som första dos så det blev en mix. Det är ju ändå det som FHM rekommenderar. Jag är ingen expert, har bara lyssnat på andra egentligen.

 

 

Väldigt glad idag men heeelt slut emotionellt. Blev en kort dag idag på jobb.

Åkte sen hem för att hämta hem grus med en mycket hjälpsam vän här i gatan, som vi skyfflade ut här där det en gång var gräs. Nu ska vi ha cykelparkering här. Blev aldrig snyggt på den plätten, såg mest kaos ut hela tiden.

Skyffla grus med nyvaccinerad arm 😉

 

 

Elise smygfotat mig innan hon tappade min telefon i plattorna!

 

Marcus kom hem sent, efter läggning idag, och tog med pizza till oss. Carpacciopizza! 🙂

Är nu helt slut, stod och stekte pannkakor till kl 21 för det är utflykt imorgon. Jag hoppas verkligen inte att jag känner av den här vaccineringen, och vaknar piggare imorgon.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.