Liw Olausson

Feber

Nehe.

 

Jag blev dålig även denna gången, inatt vid 2 vaknade jag av att jag var varm så jag gick upp och satte igång fläkten. Sen kom frossan som ett brev på posten. Låg och skaka och fick i mig Ipren så jag till slut somnade och vaknade i en pöl av svett några timmar senare. Febern kom och gick sen under dagen och hade SÅ ont i kroppen och allt sved på huden. Så sjukt. Enligt Marcus så var det samma symtom som han hade när han hade covid.

Legat i soffan mest hela dagen och tittat ut på denna vy. En Dahlia som snart, snart blommar.

 

Nu på kvällen mår jag bättre och har siktet inställt på arbetet imorgon, får sån ångest då jag inte har några lediga tider till de patienter som fått avbokas, förrän i augusti.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.