Liw Olausson

SPA-helg

 

Så kom vi iväg på lite egentid, jag och Marcus. Var fortfarande inte helt återställd efter vaccinet, är faktiskt fortfarande yr, men det gick bra ändå. Tog ju det bara lugnt. Vi var på spa i Höör, ett nytt för oss och väldigt mysigt ställe. God mat och härligt spa, lite annorlunda mot de stora som vi ”brukar” besöka som Ystad eller Falkenberg.

Vi hade en junior-svit och jag sov såå gott. Marcus väckte mig vid 8:30 så vi skulle hinna njuta av frukosten, äskar hotellfrukostar och önskar alltid att jag hade större aptit på morgonen så man fick i sig mer av allt det goda. Glömde faktiskt min kamera så ni får se lite bilder från mobilen istället 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.