Liw Olausson

Senaste

Gokväll!

Det har varit mycket på senaste tiden och jag har inte varit i fas sedan vab och vaccinationer, är lite trött kan man säga 😉 Det känns som om man går och väntar på semester bara, och ändå är sommaren redan här! Igår var det skolavslutning men kidsen är ju på fritids ändå, sommarfritids. Det är väl lite roligare. Jag jobbar 2 veckor till efter midsommar, sen är vi lediga till skolstart.

Har inte shoppat något kul på senaste att visa er, men ett riktigt bra köp var den här fläkten! Vi har haft en liten trotjänare från Biltema som vi köpte för över 10 år sedan haha, den hällde Aaron vatten på så den gav upp. Den här hittade jag på Mio för 250 kr! Som hittat, till och med billigare än lågprisbutikerna nu 😉 Så tips, tips! Snyggt med svart också även om den inte är supersnygg haha.

I värmen glöms hemmet bort lite, inomhus alltså, några blommor har gett vika så badrummet fick lite aloe vero plantor, det känns verkligen som en badrumsväxt, inte sant? Hoppas att den överlever ett tag.

 

Minns ni att jag visade att jag köpt fransfärg, att jag skulle prova färga fransarna hemma själv? Jag hade såklart missat väten så jag hade bara färg när jag tog mod till mig… men nu har jag båda och jag färgade i förre veckan. Så lätt ju! Haha, varför har jag inte gjort detta innan? Tog en gammal mascara-borste och färgade med, gick snabbt och sved inget. Superbra alltså! 🙂

Beställde på Lyko!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.