Liw Olausson

Ett till monster

 

 

Våra Monsterera tar upp hela vårt hem, detta är vår andra som också växer som… ett monster! 😉 Hade ingen bra plats till den så köpte en piedestal på Clas Ohlson (wow så mycket fint dem har nu) att ställa den på. Kostade 100 kr knappt, som hittat och blev perfekt storlek. Lite sådär mysigt där i hörnet 😉 Är dock sugen på nya ”sommargardiner”,, vita skira kanske….

Ibland så vill jag ha massor av växte här hemma och ibland får jag panik på dom, att dom ger rörigt intryck. Fast så är jag med allt i hemmet, ibland vill ja ha det ombonat och mysigt och ibland tar jag bort en massa och vill ha rena och kalla ytor, Är ni likadana? Kan nog koppla det till stress och andra saker gissar jag på. Sen är det ju kul att flytta runt på saker, ta bort och ta fram. Blir som ett nytt hem och det är ju alltid lite kul )

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Jag år precis likadan, speciellt om dom liksom är spretiga el sneda, men tycker alltid det är så snyggt hos andra, och tänker att jag borde ha mer gröna växter! Men är också hur jag är i sinnet ibland vill jag bara rensa😆 Supersnyggt med piedestalen, Clas Ohlson har verkligen jättemycket!