Liw Olausson

Mjölkflaskor!

 

Gokväll!

Äntligen kväll, haft en sån gnälldag från alla kids idag, vilket gör mig gnällig också. Ni vet en sån dag när allt är fel och vad man än gör så blir det ännu värre. Kan bero på dåliga rutiner nu några dagar med sena kvällar och mycket ”ja-sägande” och sött.

 

Har fixat mellis med smoothie för att fjäska för dom bland annat, haha. Alltid roligare att servera fint tycker jag, var bättre på det förr men ibland får jag till det även nu. Köpte nya glasflaskor, även dessa på Clas Ohlsson, hade ska förr men de har gått sönder eller försvunnit i flytt. Får bli många goda dricktillfällen i sommar i med dessa. Minns att jag gjorde lyx-shake hemma i såna här och det var sååå gott, får göra det snarast igen! .)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.