Liw Olausson

Snart 3!

 

Vi har en blivande 3-åring här i huset och det ska såklart firas!

Stackars Aaron, halva hans liv har varit under en pandemi, han har inte själv varit på många kalas i sitt liv och hans eget blir inte jättestort det heller. Tur att han har syskon som visar honom hur det ska gå till 😉

 

Har beställt lite härligt pynt (ballongbåge som jag svor över att vi aldrig mer skulle ha pga jobbigt att göra, men såååå fint) Såklart en sifferballong, det är ett måste, men vi skippar heliumet då dom alltid blåser iväg direkt. Ska köpa lite presenter till honom också, tror inte att det blir något speciellt då han har a l l t och lite till, dessutom har han ju inga speciella önskningar och blir glad för allt han får. Värre är det med storebror som fyller 2 veckor efter 😉

 

Har ni tips på presenter till 3 åringar så tipsa mig gärna .)

 

Beställde från Tingeltangel som dessutom har färdiga kit till bra priser för alla sorters kalas! Tips, tips!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.