Liw Olausson

Äntligen!

 

Woho!

Till helgen ska vi göra Göteborg och äntligen Liseberg!

Vi var snabba när parken öppnade för bokningar och fick tag i biljetter och åkband när det passade oss. Prognosen visar dessutom strålande sol, så jag hoppas på en toppendag!
Sist vi var på Liseberg var en fiasko, Elise fick hög feber och himlen öppnade sig dessutom, hon ville fortsätta åka karuseller men vi fick avbryta och åka till hotellet. Den hör gången är dessutom Aaron redo för att åka och jag tror att han kommer leva livets liv den dagen! Har han kikat på YouTube och ser sååå fram emot att besöka kaninlandet.

Colin mäter sig varje dag och hoppas nå upp till 140 cm så han får åka alla karuseller, dock med vuxen… (mig), Jag hoppas att han stannar på sina 139 cm och hoppas att dom är stenhårda ,med detta, haha. Usch, klarar inte alls av karuseller som förr och så är jag livrädd att något ska hända honom.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.