Liw Olausson

Hett i trädgården.

Hejhej…

Går på sommarschema nu, det vill säga att jag jobbar mellan 7.30 och 16.00, istället för sena kvällar ett par gånger i veckan. Verkligen skönt och härligt med lite rutin faktiskt. Det var supervarmt när vi kom hem och hela trädgården var törstig. Slog två flugor i en smäll och vattnade gräsmatta och kids på samma gång. Dom älskar att hoppa i studsmattan med vattenspridaren under.

 

 

Såhär ser rosrabatten ut just nu, precis som jag tänkt mig men önskar såklart att den klättrar ännu högre upp. Tycker dom breder ut sig mer och det kommer massa nya skott åt alla håll. Blommar hela tiden med nya blommor också, har fö mig att den gör det hela sommaren faktiskt .Pionen är tvätt överblommad men de vita lavendelplantorna har verkligen vuxit till sig. Älskar dem!

 

 

Olivträdet som jag fynade förra sommaren mår verkligen superbra! SÅ stort och massor av blommor?! Ja, jag hr två stycken som jag köpte billigt förra året och båda mår verkligen bra. Kanske övervintringen hos svärmor som gjorde susen. Tror också att dem trivs i vår trädgård som är supervarm.

 

 

Rosorna blommar även på baksidan 🙂 Aaron klättrar inte lika ofta här nu 😉

 

Dahliorna på baksidan, som inte verkar trivas i för mycket sol, nu har dom piggnat till och skjuter skott allihopa. Den närmsta är först ut med små bolldaghlior, sen ska det komma pompoms i vitt och rosa, längst bort är det en Cafe au lait på gång och jag har hittat EN knopp som är på g, den ska tydligen blir STOR!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.