Liw Olausson

Göteborg och Liseberg

 

Hejhej på er!

Nu är vi hemma efter en helg i Göteborg., vi har haft det så himla mysigt och helt underbart väder med snudd på några regnskurar idag bara. Igår hängde vi med vänner och åkte spårvagn, käkade glass och åt god mat. Lekte i Slottsparken och bara njöt av livet. Göteborg är verkligen en stad som har allt känns det som.

 

Vi bodde på Gotiha Towers och det är första gången vi bor där som familj, verkligen ett familjehotell. Annat sär det ju ofta man är här på konferens, och då tänker man inte på hur bra barnanpassat det är.

 

 

 

Heter man Olausson så får man skjuts till rummet med stil 😉

 

 

På kvällen laddades det upp inför morgon dagen som skulle spenderas på Liseberg, 3 taggade kids men som var lite trötta på morgonen efter en sen kväll.

 

 

Vi åkte så mycket karuseller vi orkade och de stora var snälla och varvade Kaninlander för Aarons skull med lLisebergsbanan och flumeride.. Trodde verkligen att Elise var redo för Lisebergsbanan men hon var supertaggad och inte alls nervös, hon älskade det. Jag däremot som alltid har åkt  a l l t, fick smått panik bara i berg-och dalbanan i kaninlandet med Aaron. Men det har troligtvis att göra med att jag blir så rädd för att något ska hända barnen i karusellen, att dom ska skada sig eller ramla ur. Förstå då min ångest när Colin tjatar till sig ett åk i en av de större attraktionerna…. Jag sa nej först men eftersom han så gärna ville och hade länge inne nu… så åkte vi Helix, den var dessutom bara 130 cm i krav på längd. Men FY! Alltså jag har aldrig skrikigt så mycket i en berg- och dalbana. Skrek till Colin och sa åt honom att hålla i sig och han bara skrattar hela tiden. Jag ville på riktigt bara därifrån och när vi åker den ena loopen efter den andra och jag känner hur jag måste hålla i mig , tänker jag bara på hur mycket han måste hålla i sig. Nej, fy alltså…. tänk om något lossnar eller om den stannar!

 

Kållerado var mer lagom då skrattade jag istället när Colin fick sig en rejäl dusch. ;)¨

 

Vi ser redan fram emot att besöka Liseberg igen nästa sommar, verkligen ett superbesök idag!

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Kan du inte skriva lite om hur det funkade med köer osv nu på Liseberg? Vi har bokat besök där på måndag.