Liw Olausson

Första skörden

 

 

Första skörden <3

Bolldahliorna har levererat ett tag men dom känns ju mer som utfyllning i en bukett med större blommor. Den första lite större har jag precis skördat och det kommer massor av knoppar! Något speciellt med att plocka egna blommor faktiskt. Den här äng-vasen är ju perfekt till dessa små blommor, stjälkarna blir ju olika långa och passar inte i alla vaser. Har faktiskt reklamerat insatsen i den här vasen då den fick massor av fläckar som inte gått bort. Ser nästan ut som rost. Har skött den enligt instruktioner och inte använt näring i vattnet. Så tråkigt när den är så dyr, men som sagt är en ny insats på väg hem. Reklamerade via deras egna sida trots att den är köpt på Royal Design (tror jag, present) men den butiken finns ju inte kvar. Känns dessutom mer som ett produktionsfel då jag sett andra som har haft samma problem.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.