Liw Olausson

Nytt från Ajlajk

Fick hem ett såå fint set från Ajlajk idag, slängde på mig det direkt och tog inte av mig det färre nu ikväll. Så sköna, svala och fina plagg. Bland det finaste dom gjort! <3

Det är alltså ett linne och en kjol i samma mönster, så det går ju att matcha med annat också, men tillsammans var sååå himla fint. Nu har jag haft semester i en vecka och jag har fyra kvar. Börjar komma ner i varv och tar var på dagarna med barnen. Men ändå lite stressande av att tiden går så fort. Det har blivit sena kvällar och mycket ja-sägande, men det är väl så det ska vara på sommarlovet?

 

Här hittar ni linnet och kjolen.

Jag har storlek S i båda.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.