Liw Olausson

COLIN 9 ÅR

Idag fyller vår älskade förstfödde son, hela 9 år!

JAG har varit mamma i 9 år nu, helt galet men också så självklart. Han har levit sitt halva liv som barn, dvs han fyller 18 år och blir myndig om lika många år som vi har haft honom här. DET är verkligen galet. Han har följt med här på bloggen genom åren och mindre de senaste åren, han väljer numera själv och då blir det lite mindre. (han är en egen tiktok-stjärna nu) Han är minst lika fantastisk som han var när han kom till oss. allt han upplever är fortfarande lika nytt för oss som föräldrar som det är för honom. Så är det ju att vara förstfödd. Han är redan så stor och det slår mig ibland, att han har varit så himla liten och numera kan förstå ironi, sarkasm, kärlek och allt däremellan. Att han kan berätta om sina känslor och dela med sig om saker som han har upplevt, utan oss. Att dela glädje och minnen, skratta och bråka. Utvecklas tillsammans. Som störst får man mycket ansvar men också mycket fördelar. Han är en fantastisk storebror till sina båda syskon, även ord et bråkas så hade han gjort allt för dom. Det gäller alla tre, dem fungerar inte riktigt utan varandra. Vårt lilla gäng, där Colin är den stora tryggheten. Hoppas att dom kommer hålla den hela livet.

GRATTIS COLIN på din födelsedag! Vi älskar dig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.