Liw Olausson

Kickbike i guld

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Jollyroom

 

Colon har fått en ny kickbike, i G U L D! Alltså wow, sa han direkt när han såg den, Det är tydligen en trickbike, så nu har båda stora varsin att trea lite med. SÅ enkelt och roligt sätt att rasta kidsen på . Idag sover Aaron hos mormor, lite egentid för honom 😉 SÅ vi passade på att åka lite med de stora, tog även en lunch på Väla med dom, vilket är lite mer stressigt när Aaron är med. Tycker det är viktigt att få lite egentid såhär ibland, det är ju ett annat tempo med en 3-åring. Kräver ju en del uppmärksamhet, speciellt på såna ställen. Han är så himla busig!

 

Men Colin var supernöjd med sin nya kickbike, klicka på länken för att komma till den.

Han fyllde ju 9 år igår, och han blev mer är bortskämd. Men också så himla glad och tacksam för allt, då är det kul!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.