Liw Olausson

KIVIK & Vitemölla strand

När vi ändå var på Österlen så tog vi en tur till Kivik och Kiviks musteri. Det var vi inte ensamma om att göra… sjukt mkt folk och kön in till butiken var superlång, jag tänkte att det måste ara superbilligt där inne och ställde mig i kön, såklart. Haha. Visst, det var billigare, men inte jätte, dock fanns det massor av olika smaker och produkter som man inte hittar i vanliga butikerna.

Vi tog en lunch på deras fik, supergott!!! Tänkte först ta restaurangen men barnen hade en del spring i benen så då blev det bäst för alla att fika i trädgården bland gungbrädor och tuffe-tåg.

 

 

 

 

 

Efter musteriet så tog vi en tur längst kusen en bit upp till Vitemölla strand och njöt av fint vatten och härliga vågar. Barnen älskade verkligen det! 🙂 Vi är ju inte strandmänniskor men det var helt annorlunda här, kanske miljön och att man är lite extra avslappnad här.  Uv-index var också lägre på denna sidan av. Skåne, man kanske skulle flyttat hit?! 😉

 

Man kände verkligen skillnad, solen brände inte alls på samma sätt som här hemma.

Eller jag kände, jag är väldigt känslig får det där 😉 Barnen var också extra glada att slippa uv.kläderna lite.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.