Liw Olausson

Tosselilla 2021!

 

Så var det ÄNTLIGEN dags att åter besöka vårt kära Tosselilla!
2 år sen sist och vi hade längtat så mycket. Det här är lätt det bästa sommarlandet i södra Sverige. I alla fall de som vi besökt.

Det är ju en stooor park ute på landet, den ligger skyddad ner i en dal, kännas det som. Det är aldrig dåligt väder när vi är där. Vi hinner aldrig hela parken på en dag, utan vi har fått prioritera karusellerna och sen avslutar vi med badlandet, förr var det djuren och promenera i skogen och upptäcka som gällde. Kidsen kan det nu 😉

Colin fick äntligen köra go-kart bilarna som han tjatat om varje gång. Det var lagom med köer i hela parken, den sväljer en hel del folk och det är lätt att hålla avstånd. Det blev en heldag med vänner mycket socker och mycket skratt! Längtar redan till nästa sommar!

 

Kanske Marcus nya Gant-hoodie finns kvar där då, måste tappat den, så störigt. Annars var allt helt perfekt 🙂

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.