Liw Olausson

Sista bilderna…

 

Vi bodde hos vänner i deras idylliska stuga utanför Simrishamn, så himla mysigt där verkligen och man kommer ner i varv direkt. De stora kidsen sjunker ju gärna ner i sina spel men Aaron han tog vara på varje sekund 😉 På sommarlovet är vi lite mer ja-sägande till sånt men igår tog vi en helt skärm- och sockerfri dag, vilket gav en del protester först men resulterade i väldigt hjälpsamma barn.

 

Aaron som älskar allt med hjul var ju extra glad efter en liten tur med killarna. High on life kan man lugnt säga. Marcus han var minst lika glad över att testa en ny grill, som tydligen tror att han ska köpa hem här… vi har ju 3 grillar just nu…..

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.