Liw Olausson

Bord på plats och nya krukor

 

Äntligen ett bord, inte det jag ville ha, men det här är minst lika bra! Dock samlar det vatten så brickan får man ställa av när det inte används eller det väntas regn 😉 Men passade ju perfekt med det vita! Så mysig liten hörna vi fick. Nu är ju vädret lite sämre men jag hoppas på sena augustikvällar här, och dagar för den delen. Min cafe au lait har börjat leverera blommor, dock även tvesjärtar så jag har lite olika fällor men det är svårt, ska prova med kanel och vitlök också tänkte jag. Så tråkig med hål i blommorna som man väntat på så länge.

 

 

Fyndade krukor på Mio efter tips, under hundralappen styck för dessa. Blir ju inte billigare!

Så fina! Har en till större till en eucalyptus också 🙂 Passar perfekt till dessa gröna växter.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.