Liw Olausson

Helsingör och Marienlyst

 

Gokväll!

Igår hade ett underbart dygn tillsammans utan kidsen. Vi skulle egnetigen på en fest så vi hade barnvakt fixad, men festen är framflyttad så vi letade fram ett ledigt rum och den här gången blev det på Marienlyst i Helsingör. Ett spa-hotell som vi aldrig tidigare besökt, trots att det ligger så nära.

Att få åka utomlands är ju dessutom riktigt spännande i dessa tider, haha. Jag har ju covid-pass och Marcus har en tidigare infektion som han kan bevisa. Dock var det inga kontroller in i Danmark men på hotellet fick vi visa, efter det fick vi armband som bevisade detta så vi slapp visa intygen flera gånger. Tex i restaurangen eller i spa:et. Solen sken när vi kom till Danmark så en obligatorisk runda på torget fick det bli. Marienlyst är på gångavstånd från färjeläget så vi traskade bort när det var dags.

 

Vi fick ett stort rum som var superfint! Dock ingen jättetrevlig utsikt då dem bygger om/ut, men ursäktade sig med en falska rödvin. Helt okej! 😉 Vi bytte om och intog en 3-rätters i deras restaurang, för att sedan byta om till badkläder och hänga i spa:et. Superfint med infinity-pooler och bubbelpooler utomhus,.

 

Vi hade en underbar vistelse och skönt att ladda batterierna, dock försov vi oss till frukosten så den fick bli lite stressig hehe… men vi är utvilade i alla fall! 😉 På vägen hem var det heller inga problem, dock var det gränspolis in i Sverige som gjorde pass/id-kontroll.. Nu är vi alla hemma igen och myser 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.