Liw Olausson

Aarons kommande rum

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Jollyroom

Ja, Aaron ska få ett eget stort rum nu ju, istället för ett lekrum och ett litet sovrum. Det ska bli så kul att fixa hans rum då han själv är så stolt över att få ett stort eget rum. Som ni ser på bilden så har han dessa höga lister i sitt rum redan, så om de går att behålla så ska vi göra det. Sen tänker jag mig en grön härlig och rogivande färg på väggarna. Golvet byts till ljusare eller så slipar vi detta. Aaron rum ligger bredvid vårt på första plan, på sikt kanske han flyttar till upp till syskonen på andra plan, då blir det här kontor/gästrum.

 

Sängen från IKEA har han redan och giraffen släpper han inte i första taget.

Fann massor av inspiration på Jollyroom där jag fastnade en stund 🙂

Lekkuddarna är ju som gjorda för vår galna 3-åring, tillsammans med klätterbron och alla bollar så är ju hela hans rum färdigt nästan. Alls som behövs!

Ska hålla rummet till jordnära färger och bra förvaring till leksakerna, vilket vi redan har nu, egentligen ska rummet bara piffas upp med lite nytt och fräscha textiler och mysa kuddar och mattor! Länkar alla produkterna nedan!

Sänghimmel / Hylla / Lekkuddar / Taklampa / Lekstege / Bord och stolar / Matta / Puff

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.